De goedkoopste inkt voor je afdruktaken op printerinktshop.nl

1 min gelezen

Als de cartridge of toner weer leeg dreigt te raken, kan dat even schrikken zijn. Je wilt namelijk niet achter gaan lopen met je afdruktaken. Gelukkig kun je bij printerinktshop.nl terecht voor een nieuwe toner of cartridge. En dan ook nog eens zonder er te veel voor te betalen. Als je voor 22.00 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Laat jouw persoonlijke drukkerij dus maar gerust wat extra overuren draaien.  

Beschikbare merken op printerinktshop.nl

Een nieuwe cartridge of toner past niet zomaar overal bij. Meestal ben je beperkt in je keuze en moet je het product kopen dat bij het merk van je printer hoort. Dus een HP cartidge in een HP printer en een Canon toner bij een Canon printer, enzovoorts. Soms gaat dat niet op, en kun je ook kiezen voor het huismerk van printerinktshop.nl. Dan ben je wat goedkoper uit. Neem contact op met de klantenservice als je wil nagaan of dit huismerk past bij je printer. Zo niet, dan kun je op de website nog altijd terecht voor de producten van HP, Brother, Epson en HP.  

Toner of cartridge: printerinktshop.nl heeft het allemaal

Een toner past doorgaans bij een meer industriële printer voor grootverbruik, een cartridge past meer in het beeld van de huis-tuin-en keukenprinter. Een toner en een cartridge kunnen niet onderling worden vervangen: het heeft met je type printer te maken. Maar wat voor printer je ook hebt, printerinktshop.nl heeft het product wat je zoekt.