De arbodienst van Rondom Werk

2 min gelezen
logo_rondomwerk

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. In de loop van de jaren is het bedrijf erg gegroeid en heb ik een aantal werknemers erbij in dienst genomen. Een van mijn eerst aangenomen werknemers kwam echter niet meer goed mee door alle veranderingen die zich binnen het bedrijf heeft plaatsgevonden. Het leek ons beide daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar arbodienst om een bedrijf te vinden dat over een hoog outplacement percentage beschikt. 

Terecht gekomen op de website van het bedrijf Rondom Werk 

Toen ik op het internet op zoek ging naar arbodienst kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende re-integratiebureaus bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van rondom Werk mij absoluut het het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en overzichtelijk. De website bevat ook zeer veel informatie over de veel verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt. Na het lezen van de informatie besloot ik om op het internet eerst op zoek te gaan naar een aantal reviews voordat ik contact op zou nemen. Op het internet vond ik vervolgens zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten. Het bedrijf beschikt ook over een outplacement percentage van 73%. Dit is in vergelijking met de andere bedrijven erg hoog waardoor ik besloot om contact op te neem.

Vitaalteam

Zeer tevreden over zijn nieuwe baan

Tijdens het gesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. Het bedrijf legde erg uitgebreid uit wat zij voor mij en mijn werknemers zouden kunnen betekenen. Mijn Werknemer heeft vervolgens een aantal gesprekken gehad en had al erg snel nieuw werk gevonden waar hij het nu erg naar zijn zin heeft. Daarom zijn we allebei ook zeer tevreden voor de Rondom Werk.