BMW 3 serie velgen zorgen voor slijtage bij banden

2 min gelezen

BMW 3 serie velgen zorgen voor een bekend probleem. De slijtage van banden is namelijk al een probleem dat langer voor irritaties zorgt bij bedrijven. De bedrijven die zich bezighouden met de slijtage van banden hebben opgemerkt dat er een patroon zit in de lachten die zij binnen krijgen. Zo zegt de woordvoerder dat dertig procent van de klachten komen van eigenaren van BMW 3 serie velgen. Je kunt natuurlijk niet harde conclusies trekken uit dit feit maar helaas is het wel mogelijk dat dit niet één twee drie kan gebeuren. Op een bepaald moment wordt er dus gezegd dat er niks mogelijk is door de methodes.

Werken aan nieuwe anti-slijtage methode

Slijtage aan de banden is vervelend. Maak het dus eenvoudig voor jezelf door dit soort dingen te realiseren. Je kunt blijven werken om de slijtage van de banden tegen te gaan. We werken aan een oplossing om de slijtage direct tegen te gaan. De slijtage van de banden komt voornamelijk door het gebruik van de BMW 3 serie velgen. Daarom is er in samenwerking nu een nieuwe methode die dit moet gaan stoppen. De BMW 3 serie velgen hebben namelijk een iets andere vorm dat kan leiden tot een lichte slijtage.

Slijtage in banden

Wij hebben slijtage in banden en hebben dit ook persoonlijk laten nakijken door de ontwikkelaar van de BMW 3 serie velgen. Het lijkt erop dat dit probleem al is ingebouwd en kan leiden tot meer frustraties. We worden dan ook bepaald niet vrolijk van andere manieren om dit te realiseren. Je hoopt dus ook dat de mogelijkheden hier snel mee helpen. We worden vaker gevraagd om met de slijtage langs te komen zodat de werking van de nieuwe BMW 3 serie velgen kan worden getest. We verwachten een goede methode en nieuwe manier van oplossen.