Betrouwbare courier services

1 min gelezen

Ben je op zoek naar een betrouwbare courier services, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit bedrijf  is in 2008 opgericht als een eenmanszaak met 1 voertuig. In 2010 is het bedrijf van een eenmanszaak naar een vennootschap onder firma gegaan. Hierdoor kwamen twee koeriers bij elkaar in één bedrijf met 3 voertuigen. Inmiddels is het wagenpark uitgebreid naar 12 voertuigen.

Nadat wij een keer een spoedbestelling kregen, maar zelf niet in de gelegenheid waren om dit te brengen hebben wij de hulp van S&B ingeschakeld. Gelukkig konden hun ons wel helpen en sindsdien maken wij veel en veel vaker gebruik van de diensten van dit bedrijf.  

Zeer betrouwbaar en snel

Omdat wij tegenwoordig vaker een spoedbestelling krijgen die binnen een paar uur op het juiste adres geleverd moet worden, hebben wij een contract met de courier services afgesloten. Zowel regionale tot internationale zendingen kan dit bedrijf voor je verzorgen. Voor ons betekend dit een enorme last die van onze schouders valt. Vaak is het moeilijk om de goederen die klanten bestellen op tijd op het juiste adres te krijgen. Maar nu met de hulp van S&B achter de hand is dat voor ons geen enkel probleem meer. Wij zijn zeer tevreden met de goede service van dit bedrijf.