Bestel een zorgvuldig samengesteld Makro kerstpakket

3 min gelezen
makro kerstpakket

Kerstpakkettenidee.nl werkt al jaren samen met één van de bekendste groothandels van Nederland om een speciaal Makro kerstpakket samen te stellen. De samenwerking met Makro heeft inmiddels geleid tot talloze fantastische kerstpakketten met allerlei verschillende thema’s. Het Makro kerstpakket is beschikbaar in meerdere prijsklassen, zodat het voor iedereen een goede optie is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Wat kunt u verwachten van het Makro kerstpakket? 

Het Makro kerstpakket komt in alle soorten en maten. We hebben een kort overzicht voor u opgesteld, beginnende met de goedkope en eindigend met de duurdere pakketten:

  • Western borrel. Dit is het goedkoopste kerstpakket dat u in de webshop zult vinden. Desondanks is de inhoud alles behalve teleurstellend. Het pakket bestaat namelijk uit maar liefst 11 artikelen, waaronder een flesopener, een Kanjerlot van de Nationale Postcode Loterij, twee heerlijke biertjes en verschillende snacks.
  • Happy New Year. In de tweede prijsklasse vinden we het Makro kerstpakket genaamd Happy New Year. In dit pakket vindt u 14 artikelen, die allemaal gebruikt kunnen worden om het perfecte nieuwjaarsfeestje te organiseren. Zo vindt u in dit pakket onder andere lekkere snacks, photobooth-accessoires, party poppers en een Nationale Postcode Loterij Kanjerlot. 
  • Around the world. Het Around the world-pakket is een geweldige verrassing voor iedereen die van reizen houdt. Het pakket bevat 26 artikelen die alle zeer geschikt zijn voor de gemiddelde kampeervakantie. Denk bijvoorbeeld aan een LED-zaklamp, weekendtas, drinkfles en natuurlijk allerlei overheerlijke snacks. 
  • Kookfanaat. Het laatste Makro kerstpakket dat we hier bespreken, is meteen ook de duurste. Wanneer we echter naar de inhoud kijken, is direct duidelijk waarom dit zo is. In de doos vindt u maar liefst 34 artikelen die het hart van elke kookfanaat sneller zullen laten kloppen, met een luxe airfryer als hoogtepunt. Voor de rest bestaat het pakket onder andere uit talloze heerlijke snacks, twee flessen wijn, een slakom, een receptenboek en zes mooie glazen. Het is dus zeker het geld waard.

Naast de hierboven genoemde opties, vindt u op de website uiteraard nog talloze andere mogelijkheden. 

Ontvang een bonus cadeau

Hoewel het voldoening geeft om uw werknemers te verwennen met een Makro kerstpakket, is het natuurlijk ook altijd leuk om zelf verrast te worden. Daarom ontvangt u bij bestelling van een Makro kerstpakket met een minimale orderwaarde van €400,- nu zelf een gratis bonus cadeau. Hiermee ontvangt u korting op geselecteerde restaurants of een onvergetelijk dagje uit. U ontvangt de digitale code voor uw bonus cadeau binnen twee weken na het plaatsen van uw bestelling.

Aantrekkelijke voorwaarden

Naast het feit dat het Makro kerstpakket de ideale keuze is om uw werknemers te verwennen, profiteert u ook nog eens van aantrekkelijke voorwaarden. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om u bestelling pas achteraf te betalen. Zo kunt u met een gerust hart controleren of alles wel naar wens is. Bovendien worden bestellingen met een totale orderwaarde van meer dan €500,- binnen Nederland gratis bezorgd. Dit, in combinatie van het grote aanbod, de met zorg samengestelde kerstpakketten en het bonus cadeau voor u maken dit een uitstekende optie dit jaar. Klinkt goed, toch?
Meer informatie over het Makro kerstpakket? Bij Kerstpakketten Idee helpen ze u graag verder.