Bent u op zoek naar een goede opslagruimte in Dordrecht of omgeving?

3 min gelezen

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn huisgenootje een budget opgebouwd om samen mee te gaan backpacken. We volgen beide de opleiding HR in Rotterdam en hebben het plan om een rondreis te gaan maken door Azië. We hebben nu in het derde jaar een tussenjaar genomen waarin we onze reis wilden gaan maken. Voor deze reis wilden we beide onze kamer onderverhuren zodat we in het jaar na onze reis weer in ons studentenhuis konden trekken. Omdat we wel gesteld zijn op onze eigen spullen, was het plan om deze inboedel te gaan stallen in een opslagruimte in Dordrecht. Het zit namelijk zo dat onze ouders in Dordrecht wonen (we komen beide oorspronkelijk uit Dordrecht), en op die manier vonden wij het fijn als de spullen veilig in een opslagruimte in Dordrecht zouden staan. Zo gezegd zo gedaan. We hebben op school aangegeven dat we een tussenjaar zouden maken en zoals gezegd hadden we hiervoor gespaard. We hebben dit spaargeld in de tussentijd belegd en hierdoor is er nog wat extra bovenop gekomen. In de zomervakantie hadden we beide nog een vakantiebaantje waar we volledig gewerkt hadden. Uiteindelijk hebben we onze studentenkamers beide kunnen verhuren met een huur die ons ook nog wat op zou leveren. Op deze manier hadden we net genoeg om, volgens onze eigen begroting, een reis te kunnen maken van 1,5 jaar tot 2 jaar. Dit leek ons wel een goede marge omdat we niet wisten wat we tijdens onze reis tegen zouden komen. We hebben namelijk ook wel ervaringen dat hier soms wat tegenslag bij kan komen kijken. Voor onze spullen hadden onze ouders zorg gedragen. Dit was wel ontzettend fijn want we hadden daar beide nog niet over nagedacht. Onze ouders wonen zelf in een prachtige woning maar een hele inboedel stallen werd hem niet. Daarom kwamen mijn ouders met het idee om een opslagruimte in Dordrecht te huren bij easybox.nl . We hadden nog nooit gehoord van het concept dat je een opslagruimte in Dordrecht hebt, daarnaast hadden we ook nog nooit van easybox.nl gehoord. We zijn daarom maar eens gaan kijken wat zoiets inhield.

Opslagruimte in Dordrecht, en nog vele andere steden.

We zagen dat dit bedrijf in heel Nederland vestigingen is en allerlei soorten en maten opslagruimtes verhuurd. Op deze manier kwamen we er achter dat er voor iedereen een opslagruimte is op maat en dat de opslagruimte in Dordrecht ook altijd beveiligd is. Met behulp van een pincode is de opslagruimte in Dordrecht bereikbaar. Een erg prettig idee dat onze spullen op deze manier veilig opgeborgd lagen.

Voor iedereen een passende opslagruimte

Wanneer u bijvoorbeeld net als ons op reis wilt gaan, of vanwege een verhuizing of andere reden een opslagruimte nodig heeft, neemt u dan eens een kijkje op deze website en ontdek:

  • Wat een opslagruimte in Dordrecht voor u als oplossing kan bieden
  • Hoeveel verschillende abonnementen er te bedenken zijn voor een opslagruimte
  • Welke prijzen er worden gevraagd voor een opslagruimte in Dordrecht

Wij hopen dat u net zo goed als ons bent geholpen met de opslagruimte die u nodig hebt!