Bedrijfswaardering

2 min gelezen

v2_logo_combrok

Als het gaat om uw bedrijfswaardering bent u bij Company Brokers aan het juiste adres. De waarde van uw onderneming staat niet noodzakelijkerwijs gelijk aan de te realiseren verkoopprijs. De verschillende factoren en methodes die van belang zijn bij een effectieve bedrijfswaardebepaling dienen met gepaste kennis en verregaande ervaring benaderd te worden.

Oppervlakkig gezegd moet er rekening mee worden gehouden, als het gaat om uw bedrijfswaardering, met de bepaling van de daadwerkelijke waarde en hoe dit zich verhoudt met de huidige markt.

Het maken van een bedrijfswaardering die in alle opzichten in uw voordeel is kan alleen bereikt worden als de juiste expertise op een passende wijze wordt toegepast.

Deze expertise vindt u bij ons en wordt methodisch toegepast door onze makelaars. Deze houden bij een bedrijfswaardering rekening met alle factoren zoals uw wensen, winst en prognose hiervan, uw klantenbestand en persoonsgebondenheid.

Ook al wordt de daadwerkelijke waarde van uw bedrijf uiteindelijk bepaald door de markt, is het noodzakelijk om tot een gedegen resultaat te komen en alle relevante informatie zo te benaderen dat uw wensen als primaire leidraad gelden. Wij werken daarom graag samen met uw accountant. Een grondig begrip van uw onderneming geeft ons de handvaten om tot een sluitende bedrijfswaardering te komen.

Uw bedrijf verkopen? Ook u kunt gebruik maken van een bedrijfswaardering door Company Brokers. Onze expertise en ervaring in het definiëren van de waarde van uw onderneming staan u ter beschikking. Zo maken wij gebruik van bedrijfseconomische methoden als door inventarisatie van de ‘value drivers’. Vrijblijvend kunt u zich laten informeren.