Logo-A2

Zeer tevreden over de afvalverwijdering van Akwadraat

We zijn erg tevreden over de afvalverwijdering van Akwadraat. Mijn vader wilde namelijk het afval dat de productie van de producten van zijn bedrijf opleverde graag op een milieubewuste manier laten verwijderen. 

Een erg goed een overzichtelijke website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat afval verwijderd kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek zijn gegaan naar websites en met elkaar hadden vergeleken sprak de website van Akwadraat ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie die op de website te vinden is sprak mijn vader super erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor meer informatie en over de eventuele kosten voor de afvalverwijdering. 

lourens

Super tevreden over het verrichtte werk 

Toen mijn vader contact met het bedrijf opnam werd hij erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. Ook ontving mijn vader uitstekend advies en besloot hij om het bedrijf in te huren voor het verwijderen van zijn afval. Het bedrijf heeft dit nu een aantal keer gedaan en mijn vader is erg tevreden met het werk dat het bedrijf verricht. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een milieubewuste manier om zijn afval te laten verwijderen.