Wat je moet weten over de verschillende soorten slippers

2 min read

Of het nu winter of zomer is, pantoffels zijn altijd wat je moet hebben om je voeten thuis warm en beschermd te houden. Er zijn nu zoveel soorten pantoffels dat het een beetje overweldigend kan zijn om te kiezen welke de juiste is voor jou. Daarom hebben we een lijst opgesteld nmet een paar voorbeelden van pantoffels. Zo kun je zelf bepalen welke het beste voor jou zijn. Pantoffels in alle soorten, maten en kleuren: hier lees je er meer over.

Hou het simpel: slip-on pantoffels en pantoffelsokken

Pantoffels komen in verschillende formaten. Er zijn bijvoorbeeld hele ‘simpele’ pantoffels voor degene onder ons die we van gemak houden. Zo heb je bijvoorbeeld een hybride van pantoffels en sokken: pantoffelsokken! Hoe geweldig is dat niet? Deze pantoffels zijn eigenlijk een soort dikke, zachte sok met een zool. Zo zijn je voeten goed beschermd en worden ze ook goed warm gehouden. Lichtgewicht en nauwsluitend: dat zijn pantoffelsokken.

Nog makkelijk zijn de slip-on pantoffel slippers. Deze zijn al helemaal makkelijk om aan en uit te doen! Pantoffel slip-ons hebben een zichtbare hiel, maar een gesloten teen. Je hoeft alleen je voet in en uit te schuiven om het aan te doen. Fijn als je dus gelijk uit je bed stapt na een goede nachtrust. Zo begin je je ochtend goed.

Elegant en chiq: pantoffellaarzen

Meer op zoek naar iets vrouwelijks? Pantoffels kunnen ook elegant, chique en stoer zijn! Pantoffellaarzen zijn hier een voorbeeld van. Ze zijn net zo gevormd als een laars, waardoor de gehele voet volledig omsloten is tot aan de enkel. Pantoffellaarzen zijn geweldig voor mensen die heel snel last hebben van koude voeten, want deze sloffen zorgen ervoor dat de warm lucht rond de voet opgesloten houden.

Vaak hebben deze pantoffels een vacht of zachte voering waardoor ze extra fluffy zijn. Je bent dus niet alleen warm met pantoffellaarzen, maar je bent ook gelijk modieus.