Tip voor zakelijk krediet

1 min gelezen
Logo Zakelijkkrediet.nl

Ben je onlangs jouw eigen onderneming begonnen of heb je behoefte aan een hoger zakelijk krediet? Dan kun je bij erg veel banken en bedrijven een lening afsluiten zodat jij hoger zakelijk krediet ter beschikking hebt voor de uitbreiding van jouw bedrijf. 

Een Zakelijke krediet 

Een zakelijk krediet is een geldbedrag dat voor je klaarstaat bij de bank. Zo kun je er tot een vast limiet geld uit opnemen wanneer jij dit geldt nodig hebt. Je bepaald zelf wanneer je dat doet en hoeveel je op dat moment opneemt. Je zult dan alleen rente betalen op het bedrag dat je opneemt, deze rente zul je iedere maand een deel aflossen en je kunt dat weer geld opnemen wanneer je het nodig hebt. 

Een zakelijke lening 

Met een zakelijke lening ontvangt je het leenbedrag in keer op je rekening. Je betaald het bedrag dan vervolgens maandelijks en in gelijke termijnen terug aan de bank of aan het desbetreffende bedrijf waar je dat geld hebt geleend. Je betaalt een vooraf afgesproken rentepercentage over het openstaande bedrag af. Je kunt dit geld gebruiken als je bijvoorbeeld even niet genoeg geld in kas hebt of om lopende zaken te betalen.