Nu voordelig uw private leasing!

1 min gelezen
private leasing

Wil jij ook voordelige en heldere private leasing? Tijdens mijn werk bezoek ik dagelijks vele verschillende klanten. Ik ben accountmanager bij een groot internationaal bedrijf. Ik bestrijk de markt van België, Nederland en Luxemburg. Hier verkoop ik voornamelijk zakelijke producten aan ziekenhuizen. Het werk gaat goed en ik heb het erg naar mijn plezier. Dit laatste jaren zijn wij steeds groter geworden. Om mijn klanten te bezoeken moet ik naar allerlei plaatsen met de auto. Voorheen deed ik het werk altijd met mijn eigen auto en declareerde ik de kilometers. welk ik die week had gereden. Omdat ik opgeven moment zoveel moest rijden wilde ik dit niet meer met mijn eigen auto doen. Ik ging met mijn baas naar een oplossing zoeken en kwamen toen uit bij het leasen van een auto. Toen wij op het internet gingen zoeken kwamen wij uit bij Riemersmaleasing. Dit bleek de ideale oplossing te zijn!

private leasing

Eerlijke voorwaarden

De private leasing hebben wij onder eerlijke voorwaarden met het bedrijf afgesloten. De prijzen zijn hier gelukkig erg laag per maand! Wij hebben direct een langdurig contract met deze organisatie afgesloten! Ik rijd nu in een Ford Fiesta die erg lekker rijd! Al met al zijn wij erg blij dat wij bij deze organisatie een contract hebben afgesloten. Ik kan dan ook iedereen die aan het twijfelen is om een auto te leasen dit bedrijf aanbevelen. Mocht je nog twijfel neem dan eens telefonisch contact met hen op of bezoek de website om inspiratie op te doen!