Magazijntrap gevonden van goede kwaliteit

2 min gelezen
Magazijntrap

Magazijntrap wordt zoals de naam al zegt gebruikt voor in het magazijn. Hiermee kan je de bovenste schappen een stuk prettiger bereiken. Zo hoef jij niet alles op ooghoogte te houden en zul je de ruimte een stuk beter kunnen benutten. Het is natuurlijk niet de bedoeling om de zware producten op de bovenste schap te leggen. Je zit er toch niet aan te denken dat je dit naar beneden moet tillen op een ladder? Hier dien je voorzichtig mee om te gaan, maar dat hoef ik als het goed is niet te zeggen toch?

Magazijntrap

Nieuwe ladder voor het magazijn

Nu dat een collega van mij afgelopen week door de ladder heen is gezakt, hebben wij dit direct weggegooid. Zo kunnen wij de veiligheid op de werkvloer niet meer garanderen, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Zodoende heb ik ervoor gekozen om direct op het internet te gaan zoeken naar een magazijntrap. Deze kunnen wij aan de rand van de schappen monteren, zo staat het een stuk steviger.Magazijntrap

Een magazijntrap online bestellen!

Mijn zoektocht op het internet is een stuk vlotter verlopen dan dat ik het had  verwacht. Ik was namelijk vrijwel meteen terecht gekomen op de website van jesteigertje.nl. Bij dit bedrijf kun je op een zeer eenvoudige manier een ladder bestellen. Overigens kun je wel meer bij dit bedrijf vinden om de veiligheid op de werkvloer te garanderen! Nadat ik de prijzen had  gezien was ik meteen verkocht. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf onze bestelling te plaatsen. De trap werd binnen twee dagen bezorgd en hier konden wij direct gebruik van maken. Het staat onwijs stevig tegen de rand van de schappen. Zo merken wij allemaal dat het werk een stuk veiliger en vlotter gebeurd. Kwaliteit vind je bij dit bedrijf en hier zijn wij onwijs tevreden over.