Luchtvracht van Schiphol ophalen of laten versturen

1 min gelezen

Internationale bedrijven zullen hun producten aan zakenpartners van over de hele wereld leveren. Een partner voor luchtvracht vanaf Schiphol kan hierbij de helpende hand bieden! Door uw producten vanaf Schiphol naar de plek van bestemming te laten vliegen, bent u ervan verzekerd dat de producten tijdig bij uw zakenpartners aankomen. Zeker bij een verre bestemming als China is het geen mogelijkheid om de vracht hier zelf heen te brengen. Naast de mogelijkheid om luchtvracht vanuit Schiphol naar China te laten vervoeren, kunt u ook voor zeevracht kiezen. Het voordeel aan zeevracht is dat er doorgaans meer in een keer vervoerd kan worden. Het duurt echter ook aanzienlijk langer voordat de vracht bij uw zakenpartners aankomt.

Gespecialiseerde partijen voor luchtvracht vanaf Schiphol

Voor het versturen van luchtvracht vanaf Schiphol kunt u op verschillende Nederlandse organisaties rekenen. Een voorbeeld van zo’n organisatie is Your Cargo Contact. Een van de voordelen die deze organisatie u biedt, is het feit dat zij ook elders kantoren hebben. U kunt bijvoorbeeld zelf al naar China vliegen, waar u de vracht in dit kantoortje kunt overnemen van de organisatie. Zo kunt u dit zelf aan uw zakenpartners overdragen na de vlucht naar China.

 

Met een speciale track and trace-code is het mogelijk om het vervoer van de luchtvracht vanuit of naar Schiphol bij te houden. Op deze manier weet u precies wanneer uw vracht bijvoorbeeld in China of een ander land is aangekomen. Naast de luchtvracht naar landen buiten Europa wordt er ook binnen Europa gevlogen.

Meer zoals dit