Keuring arbeidsmiddelen, minstens één keer per jaar

1 min gelezen
keuring arbeidsmiddelen

Minstens één keer per jaar is het verplicht om een keuring arbeidsmiddelen uit te laten voeren. Tijdens deze controle worden alle elektrische apparaten waarmee gewerkt wordt nagekeken op slijtage of andere gebreken. Ook ons bedrijf werkt met deze apparaten en daarom hebben wij hiervoor een erkend bedrijf aangesteld. Dit bedrijf is Van der Wal Keuring, Service & Onderhoud Deze komt meerdere keren per jaar op onze locatie voor deze controle. Vaak worden er dan een paar apparaten afgekeurd. Meteen worden hiervoor dan nieuwe spullen aangeschaft, want veiligheid staat boven alles. Een maand van tevoren krijgen wij bericht dat er ween een controle aan zit te komen, echt geweldig. keuring arbeidsmiddelen

Belangrijke keuring arbeidsmiddelen, uitgevoerd door een erkend bedrijf

Een maand geleden kregen wij het bericht dat Van der Wal Keuring, Service & Onderhoud langs zal komen voor de keuring arbeidsmiddelen. Hiervoor hoefden wij niets te doen. Een medewerker van dat bedrijf komt op locatie en kijkt dan alles na. Zelfs onze medewerkers hebben hier dan zo min mogelijk last van.

Deze keer waren alle spullen in orde en waren er geen bijzonderheden te melden. Gelukkig maar, want op een ongeluk zit hier niemand te wachten. Wij kunnen weer even vooruit met ons gereedschap en daar zijn wij zeer blij mee.