Internet Marketing bureau nabij Tilburg

2 min gelezen
Internet Marketing bureau Tilburg

Het Internet Marketing bureau nabij Tilburg kan ik aan iedereen aanraden die zijn bereik online wil vergroten. Zelf ben ik nu al een jaar klant bij hen en ik merk echt verschil. Mijn website wordt maandelijks echt steeds meer bezocht. In de statistieken zit echt een duidelijke stijgende lijn, die alleen nog maar meer lijkt te stijgen. Doordat ik zelf niet zoveel weet van het web, leek het mij goed om een extern bedrijf in te huren. Dat had een vriendin van mij ook gedaan en het was haar heel erg goed bevallen. Ik besloot toen om een afspraak bij hetzelfde bedrijf te maken, omdat zij zo enthousiast over hen was. Aan de telefoon merkte ik gelijk al dat het een vriendelijk bedrijf is. De man aan de telefoon was heel erg behulpzaam en samen met hem plande ik een afspraak voor volgende week in.

Internet Marketing bureau Tilburg

Vriendelijk personeel

Een week later ging ik langs bij het Internet Marketing bureau nabij Tilburg. Daar werd ik hartelijk ontvangen door de medewerker die ik ook aan de telefoon had gesproken. Tijdens het gesprek legde hij aan mij uit hoe belangrijk vindbaarheid is. Wij spraken af dat hij die week een plan zou schrijven voor mijn website. Daarin kwam te staan wat hij ging doen om mijn positie in de zoekmachines te verhogen. Daarnaast spraken wij af dat hij mijn social media zou gaan onderhouden, aangezien ik daar niet actief genoeg op was. Ik ben blij dat ik al een jaar klant bij dit bedrijf ben en het gemaakte plan zo positief heeft uitgepakt.

Internet Marketing bureau Tilburg