De montage eenvoudig verwerkt dankzij flensverbinding

1 min gelezen
Flensverbinding

Sinds dat wij gebruik hebben gemaakt van flensverbinding merk ik goed het verschil in kwaliteit. Hiermee is het namelijk een stuk eenvoudiger om koppelingen met elkaar te verbinden. Bovendien kun je, mits het gebeurd, een lekkage erg snel en zeer eenvoudig achterhalen! Oftewel, het scheelt je in geld aardig wat en bovendien kunnen de werkzaamheden sneller verlopen.

Flensverbinding

Opdracht gekregen van mijn werkgever

Mijn werkgever heeft sinds een paar dagen terug allemaal nieuwe machines besteld. Deze moesten dan nog wel gemonteerd worden als zij het komen leveren. In de tussentijd wilde mijn werkgever graag zien dat wij bescherming zochten op het internet. Hiermee hopen wij de nieuwe machines wat langer bij ons te kunnen houden. Uiteindelijk heb ik aangeboden om op het internet te gaan zoeken naar meerdere oplossingen wat wij kunnen gebruiken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van euromanchetten.nl. Dit bedrijf heeft meerdere middelen in het assortiment waarmee je de machines kunt beschermen. Zo ben ik vervolgens met deze website naar mijn werkgever gestapt en heb het hem laten zien.

Flensverbinding

Hij bedankte mij voor de snelle resultaten die ik hem kon geven en vervolgens ging hij hier verder mee aan de slag. Vanmorgen kwam een ander bedrijf de nieuwe machines leveren en tegelijkertijd ontvingen wij ook de flensverbinding! Mijn werkgever heeft mijn advies dus opgevolgd en hier ben ik best trots op!