Bijzonder mooi grafisch ontwerp in Utrecht

1 min gelezen
grafisch ontwerp Utrecht

Tijdens mijn zoektocht naar een bedrijf, die een fraai grafisch ontwerp in Utrecht kan maken, kwam ik bij Unk Ontwerp terecht. Je kan hier aankloppen voor de volgende diensten, zoals:

  • websites
  • logo’s
  • huisstijlen (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.)
  • brochures, folders en flyers
  • boekomslagen
  • agenda’s, kalenders en kaarten
  • (online) magazines

Zo kan ik nog wel even doorgaan, misschien beter om zelf even op de website te kijken voor de mogelijkheden. Want die zijn er meer dan genoeg. Voor ons bedrijf hebben zij heel veel kunnen betekenen en daardoor hebben wij nu een bijzonder mooie website gekregen.  grafisch ontwerp Utrecht

Mooi geheel

Nadat ik al een tijd op zoek was naar een bedrijf die mij kon helpen met een grafisch ontwerp in Utrecht, kwam ik uit bij Unk Ontwerp. Degene die hierachter zit is, Diana Unk en zij werkt voor bedrijven en zzp’ers. Nadat ik op haar website har portfolio had bekeken was ik helemaal om. Zo mooi en zo professioneel allemaal. Dit wilde ik voor mijn bedrijf ook wel hebben en daarom heb ik een afspraak met haar gemaakt. Omdat zij een uitgebreid netwerk heeft met creatieve professionals zoals tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, drukkers en webbouwers, heb ik ondertussen een geweldig ontworpen website gekregen en daar ben ik bijzonder blij mee.